Wat heeft de homeopaat Koos Luijten u specifiek te bieden.

Een erkend en door een erkende beroepsvereniging beëdigd Klassiek Homeopaat. Dit is een waarborg voor de kwaliteit van het werk. Bovendien worden door de erkenning de rekeningen volgens de richtlijnen in de aanvullende verzekering vergoed door de zorgverzekeraars.

Gevolgde opleidingen:

Aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Eindhoven:
4 jarige opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeut
5 jarige opleiding tot Klassiek Homeopaat
2 jarige opleiding medische vakken

Aan de Academie te Antwerpen:
2 jarige opleiding Systeem theoretisch denken (behandelmethode voor
mensen die hun plek in het gezin of maatschappij niet meer weten of
kwijt zijn).

Aan het CEASE opleidingsinstituut
Opleiding tot erkend en gecertificeerd CEASE therapeut. Cease therapie is een ontgiftingsmethodiek waarmee onder andere autistisch gerelateerde klachten zijn te behandelen.

Diverse opleidingen op het gebied van inzicht in het menselijk denken en doen. Koos is op energetisch gebied vooruitstrevend bezig bij veranderprocessen voor mensen. Het focussen op de mogelijkheden (en niet op de onmogelijkheden) is daarbij van cruciaal belang.

Behandeling van kinderen; van baby tot peuter.
Binnen deze groep vindt Koos het zeer belangrijk om juist in die ontwikkelfase de juiste behandelmethode te kiezen, om een positieve basis te bewerkstelligen. Iedereen is er immers van overtuigd dat opvoeding en ervaringen van kinderen belangrijk zijn voor het verdere leven. Waarom dan ook niet de behandeling van hun ziektes op die manier bekijken. Op deze manier zal er ook binnen de huidige (kinder)ziektebeelden zoals ADHD, Autisme en ander soort klachten zeer goede resultaten bereikt worden.

Homeopathie werkt ook bij dieren.